Search
Close this search box.

Szent Imre Plébánia

Szent Imre Hírlevél

Annak érdekében, hogy kedves testvéreink biztosabban hozzájuthassanak plébániánk életének híreihez, új szolgáltatásként hírlevelet indítunk. A Szent Imre Hírlevél szándékaink szerint hetente egyszer kerül kiküldésre mindazok számára, akik feliratkoznak rá. A hírlevélben elolvashatják a heti hirdetéseket, valamint a plébániai honlap friss cikkeit, beszámolóit. Ha hét közben olyan esemény történik, ami ezt szükségessé teszi, rendkívüli hírlevélben is meg tudjuk keresni a kedves testvéreket. A hirdetések természetesen továbbra is megjelennek honlapunkon és a Szent Imre Facebook-oldalán is, de tapasztalataink szerint ez utóbbi esetében sokszor esetleges, hogy egy hír megjelenik-e valakinek a hírfolyamában, arról nem is szólva, hogy nem mindenki tagja e közösségi oldalnak. A hírlevélre történő feliratkozással azonnal és biztosan értesülhet híreinkről.

A Szent Imre Hírlevélre e-mail címünk megadásával és egy ellenőrző kód kitöltésével a Hírlevél nyitólapján lehet feliratkozni. Feliratkozhat egy üres, tárgy és szöveg nélküli e-mail küldésével erre a címre.

Mindkét esetben egy megerősítést kérő e-mailt fog kapni válaszuk, amelyben a “Csatlakozás a csoporthoz” gombra kell kattintani. Reméljük, új szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy biztosan eljussanak híreink a kedves testvérekhez. A hírlevéllel kapcsolatban is köszönettel várjuk észrevételeiket a honlap szerkesztőségének címére: szentimre.gyor@gmail.com

A hírlevélhez megadott adatok kezelése az Ön felhatalmazásán alapul. Adatait más célra nem használjuk fel. Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat, a leiratkozással egyidejűleg adatai törlésre kerülnek. Hírlevelünk a Google Groups szolgáltatásra épül, így adatait a Google szerverein tároljuk.