Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.03.26.)

Nagyböjt 5. vasárnap és hét
 
Ezen a hétvégén minden szentmisén gyűjtést tartunk a Szentföldön élő keresztény közösségek javára. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.
 
Március 27-én, hétfőn az este 6 órakor a szentmise keretében kerül sor a lelki adoptálás szertartására. Részletek Facebook oldalunkon olvashatók.
 
Március 28-án. csütörtöktől április 17-én, hétfőig, az építkezési munkálatok miatt zárva lesz az iroda.
 
Március 31-én, pénteken, 17:15-kor plébániánk hittanos gyermekeinek részvételével imádkozzuk a keresztutat. Kérjük a gyerekeket, hogy 17.00 órára érkezzenek meg a templom elé.
 
Április 1-jén, szombaton délelőtt 9 órától várjuk az elsőáldozó gyermekeket a megbeszélt beosztás szerint a közös ostyasütésre.
 
Április 1-jén, szombaton délután 14.00 órára kérjük, hogy a ministránsok érkezzenek meg a Virágvasárnap szertartásának próbájára.
 
Április 1-jén, szombaton este 19.00 órakor Bach mindenkinek címmel orgonahangverseny kezdődik templomunkban. Orgonán közreműködnek Soós Gábor, Vadász Attila és Ruppert István orgonaművészek. A belépés díjtalan.
 
Április 2-án, Virágvasárnap megkezdődik a Nagyhét. Virágvasámap a 11.00 órakor kezdődő szentmisén kerül sor a barkaszentelésre és körmenetre. A barkaszentelés az urnakertben kezdődik.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a nagyböjti lelkigyakorlatunk április 3-án, 4-én, és 5-én, Nagyhétfőn, Nagykedden és Nagyszerdán lesz. A lelkigyakorlatot Tájmel Antal atya, a Győr-szabadhegyi Szent Anna Plébánia plébánosa vezeti.