Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2014.12.14.)

Advent 3. vasárnapja és hete

December 21-ig az idén is megrendezzük a szeretetcsomagok gyűjtését a rászoruló gyermekek részére. Kérjük a kedves testvéreket, felajánlott ajándékaikat december 21-ig juttassák el a templomba. December 21. vasárnap után már nem tudjuk az adományokat fogadni. A felajánlott élelmiszereknél kérjük, figyeljenek a szavatossági idő érvényességére, nehogy lejárt szavatosságú termékek kerüljenek a felajánlott adományok közé.

December 16-án, kedden este szeretettel várjuk az érdeklődőket Biblia-órára.

December 17-én, szerdán ismét felelevenítjük a Szálláskeresés régi szép hagyományát a hajnali szentmisék végén. Kérjük, hogy aki szeretné befogadni egy napra a Szentcsalád képét, iratkozzon fel a hátul elhelyezett lapra.

December 18-án, csütörtökön, 19-én, pénteken és 20-án, szombaton lesz az adventi lelkigyakorlatunk a hajnali szentmisék keretében. A lelkigyakorlatot Nagy József kanonok, nyugalmazott magyaróvári plébános atya fogja tartani. A lelkigyakorlatos szentmisék alatt folyamatos szentgyónási lehetőség lesz a hívek számára.

December 18-án, csütörtökön este nem tartunk szentségimádást.

December 19-én, pénteken este ½ 7 órára szeretettel hívjuk és várjuk a képviselőtestület tagjait a templomunk karácsonyi előkészítésére.

Adventben szombatonként, este ¾ 6-kor tartjuk az adventi gyertyagyújtásokat. Jövő szombaton a 4. gyertyát gyújtjuk meg a koszorún. A gyertyagyújtást templomunk gitáros ének és zenekara vezeti. Kérjük, hogy az esti szentmisére jövő testvérek a mise kezdete előtt 20 perccel érkezzenek meg, hogy ne zavarjuk a gyertyagyújtás szertartását az ajtók nyitásával és csukásával.

December 20-án, szombaton, az este 6 órakor kezdődő szentmisén plébániánk gitáros ének- és zenekara fog énekelni.

December 21-én, vasárnap délután 4 órakor szeretettel hívjuk és várjuk a kisgyermekes családokat a „Mocorgók miséjére”.