Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Klári néni - hálaadó szentmise (2013.10.06.)

Október 6-án. az esti szentmisén köszönte meg egyházközségünk Szakál Klári néninek több, mint két évtizedes áldozatos munkáját, amellyel a plébánia irodáját vezette. Tamás atya homíliáját is részben az ünnepelt Klári nénihez címezte, majd a szentmise végén került sor a köszöntésre.

Tamás atya egy Mécs László verssel kezdte beszédét, amelyben megköszönte Klári néninek több, mint 20 évi munkáját, az iroda vezetését, az adminisztráció rendbetételét, precizitását, s ugyanakkor emberségét, amellyel a szeretteik halálát bejelentő híveket fogadta, vagy éppen a betegeket látogatta meg. Ajándékul egy Szent Klárát ábrázoló festményt nyújtott át Klári néninek, akit ezt követően Tóth Imre, az egyházközségi képviselőtestület világi elnöke köszöntött. Néhány szóval az ünnepelt is megköszönte az őt köszöntők szavait és az ajándékokat. A szentmise után a hittantermekben hidegtálak és sütemények között  beszélgetéssel folytatódott az este. Ezúton is köszönjük Klári néni munkáját, Isten áldását és jó egészséget kívánunk!