Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2013.01.27.)

Évközi 3. vasárnap

Képviselőtestületi ülés - Biblia óra - Hittanos farsang - Gyertyaszentelő Boldogasszony - Balázs-áldás

 

Január 27-én, vasárnap este szeretettel várjuk a képviselőtestület tagjait a 2012. évi zárszámadás és a 2013. évi költségvetés megbeszélésére.

 

 

Kedden este szeretettel várjuk a kedves testvéreket a Biblia órára.

 

Február 2-án, szombaton tartjuk a hittanos gyermekek farsangi bálját. Az alsó tagozatos gyermekek farsangja 9.00-12.00 óráig, a felső tagozatos gyermekeké pedig 14.00-18.00 óráig lesz a templommal szemben lévő kollégium ebédlőjében. Kérjük a kedves szülőket, hogy csak az iskolás gyermekeket hozzák el, és a gyermekek a hitoktatóval történt megbeszélés alapján sós vagy édes süteményt, illetve üdítő italt hozzanak magukkal.

 

Február 2-án, szombaton este Gyertyaszentelő Boldogasszony főünnepe lesz. Az ünnepi szentmise este 6 órakor kezdődik a gyertyaszentelés szertartásával és körmenettel.

 

Február 3-án, vasárnap minden szentmise után a Szent Balázs püspök és vértanú emléknapjához fűződő torok-áldásban részesítjük a kedves testvéreket.