Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.12.09.)

Advent 2. vasárnapja

Szeretetcsomagok gyűjtése - Képviselőtestületi ülés - Szentmisék előjegyeztetése - Újságelőfizetés - Gyertyagyújtás - Szálláskeresés - Mocorgók miséje - Egyházzenei áhítat

 

Vasárnaptól kezdve az idén is elindítjuk a szeretetcsomagok gyűjtését. Kérünk benneteket, gyerekek, hogy elsősorban a játékaitokból jó szívvel ajánljatok fel a rászoruló gyermekeknek. Az így felajánlott adományaitokat december 23-ig hozzátok el és tegyétek le az áldoztatórács elé.

 

 

Vasárnap az esti szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait megbeszélésre a plébániára.

 

December 10-től, hétfőtől lehet a hivatalos órákban az irodán szentmisét előjegyeztetni a következő évre.

 

December 10-től, hétfőtől lehet előfizetni a 2013. évi folyóiratokat. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a folyóiratok előfizetését a sekrestyésnél lehetőleg a hétköznapi szentmisék után szíveskedjenek intézni.

 

December 15-én, szombaton ¾ 6-kor tartjuk a 3. adventi gyertyagyújtást.

 

December 15-én, szombaton az esti szentmisén plébániánk gitáros ének- és zenekara fog énekelni.

 

December 16-tól tartjuk a szálláskeresés szép adventi hagyományát. Szeretettel kérjük, hogy iratkozzanak fel a kitett papírra azok a családok, akik szívesen fogadnák a Szent Család szobrát otthonaikba. Vasárnap reggel a ½ 8-as, hétköznaponként a hajnali szentmise végén lesz a rövid szertartás.

 

Jövő vasárnap délután 4 órakor szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat adventi mocorgós misénkre. A szentmisét a gyermekek közös gyertyagyújtásával kezdjük.

 

December 16-án, az esti szentmise után a Cant’Art énekegyüttes adventi egyházzenei áhítatára szeretettel várjuk a kedves testvéreket.