Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.03.25.)

Nagyböjt 5. vasárnapja

Képviselőtestületi ülés - Gyümölcsoltó Boldogasszony - Lelkigyakorlat - Keresztút - Ministránspóba - Virágvasárnap - Nagyböjti zenés áhítat - Szent Imre Értesítő

 

Vasárnap az esti szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait megbeszélésre a plébániára.

Március 26-án, hétfőn Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe lesz. Az ünnepi szentmise este 6 órakor kezdődik.

Március 28-31-ig lelkigyakorlat lesz templomunkban. Az esti szentmisék előtt 5 órától a lelkigyakorlat-vezető atya gyóntat, majd este 6 órakor szentmise szentbeszéddel. A lelkigyakorlat vezetője Benkovich Ferenc pápai prelátus atya, a Szentlélek templom kanonok plébánosa lesz.

Március 30-án, pénteken este ½ 6-kor a keresztutat a hittanos gyermekek vezetésével imádkozzuk.

Március március 31-én, szombaton kérjük minden ministránsunkat, hogy a délelőtt 10 órakor kezdődő próbán szíveskedjenek megjelenni.

Március 31-én, szombaton este 7 órától Boldog Apor Vilmos püspök halálára emlékezve egész éjszakás virrasztás lesz a Bazilikában. A részletek az egyházmegye honlapján olvashatók.

Április 1-jén, jövő vasárnap Virágvasárnap lesz. Az ünnepi szentmise barkaszenteléssel délelőtt 10 órakor kezdődik. Gyülekező a templomban, ahonnan az ünnepi szertartás menetének ismertetése után, a liturgia elején közösen vonulunk ki az urnakertbe.

Virágvasárnap az esti 6-os misén a Cant' Art énekegyüttes működik közre. A szentmise után este 7 órai kezdettel egyházzenei áhítat lesz templomunkban. A belépés ingyenes, önkéntes adományaikat az orgona építésére fordítjuk.

Megjelent a Szent Imre Értesítő áprilisi száma, melyben megtalálható a nagyheti szertartások rendje.