Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Plébániai Családi Nap - 2021.10.03.

Szent Ferenc ünnepéhez is kapcsolódva tartottuk meg a Plébániai Családi Napot október első vasárnapján. Mivel az óvodákban és a plébánián csak a héten kezdődtek a hittanórák, szentségi felkészítések, most tartottuk meg a tanévnyitó szentmisét is, amelyen - idén először - sor került az iskolatáskák, tanszerek megáldására is. Már a délutáni találkozó előjele volt, hogy Tamás atya prédikációját a szentélyben hallgathatta végig annak főszereplője, Mona is. A szentmise után a közös együttlét agapével folytatódott a plébániakertben.

Délután - szintén a plébánia előkertjében - játékos vetélkedőn vehettek részt a családok, s ezt követően került sor a "kiskedvencek" megáldására, amelyben a képek alapján számos faj képviseltette magát, volt itt számos kutya, cica, de nyuszi, tengerimalac, hörcsög és más kis négylábú fogadta az áldást a ragyogó őszi, sőt szinte nyárias délutánon.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!