Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2020.12.13.)

Advent 3. vasárnapja és hete

Az előttünk álló héten hétfőn Keresztes Szent János áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.

December 17-től, megkezdődik advent utolsó hete. A szentmisékben megjelennek az Esti dicséretben is énekelt, dátumnak megfelelő Ó-antifónák.

December 19-én, szombaton este ¾ 6-kor tartjuk a negyedik adventi gyertyagyújtást.

December 14-én, hétfőig a Győri Egyházmegyei Karitász szorgalmazására tartós élelmiszergyűjtést tartunk a plébánián. Kérjük, hogy csak gyárilag csomagolt lisztet, olajat, cukrot, száraztésztát, esetleg kekszet szíveskedjenek felajánlani. Nagylelkűségüket előre is köszönjük!

A Plébániai Tanácsadó Testület tagjait december 19-én, szombaton a reggeli szentmise után kérjük, hogy legyenek segítségünkre templomunk karácsonyi feldíszítésében.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel ebben az évben december 24-én változás lesz a korábbi évben megszokott szertartásrendhez képest templomunkban.

December 24-én délután 4 órakor és este 6 órakor lesznek szentmisék templomunkban. Délután 4 órakor a korábban 22 órára előjegyeztetett szándékra, este 6 órakor pedig a korábban az éjféli misére előjegyeztetett szándékra fogjuk a szentmisét imádkozni. A hatályos jogszabály értelmében éjszaka nem tartunk szentmiséket, az altemplomot és az urnakertet este 8 órakor bezárjuk. Megértésüket köszönjük!

December 25-én, pénteken, vasárnapi szentmiserend lesz templomunkban, délelőtt ½ 8, ¾ 9, 10 és ½ 12 órakor, valamint este 6 órakor.

December 26-án, szombaton, 3 szentmisét tartunk, délelőtt ½ 8 és 10 órakor, valamint este 6 órakor.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!