Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2018.11.18.)

Évközi 33. vasárnap és hét
 
Amint az elmúlt vasárnapon jeleztük, a mai napon megkezdjük a Szent Erzsébet napjához kapcsolódó, Katolikus Karitász javára tartott gyűjtést. Felajánlott pénzadományaikat ezen a vasárnapon és a jövő vasárnap, bármelyik szentmise alkalmával elhelyezhetik az adománygyűjtő kosarakba. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.
 
Az előttünk álló héten november 19-én, hétfőn Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe, 21-én, szerdán a Boldogságos Szűz Mária bemutatásának, 22-én, csütörtökön pedig Szent Cecília szűz és vértanú, 24-én, pedig Dung-Lac Szent András áldozópap és társai vértanúk emléknapja lesz.
 
November 20-án, kedden este szeretettel várjuk a bibliacsoport tagjait bibliaórára.
 
November 25-én, jövő vasárnap, az egyházi év utolsó vasárnapján Krisztusnak, a Mindenség Királyának főünnepe lesz.
 
Előre jelezzük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, hogy a 2019. évi költségvetés ismertetésével és megszavazásával kapcsolatos ülésünket 2018. november 27-én, kedden este, a szentmise után 3/4 7-kor tartjuk a plébánia tanácstermében.