Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2018.09.30.)

Évközi 26. vasárnap és hét
 
A héten október 1-jén, hétfon, a Gyermek Jézusról nevezett Lisieux-i Szent Teréz szűz és egyháztanító, 2-án, kedden, a Szent Őrzőangyalok, 4-én, csütörtökön pedig, Assisi Szent Ferenc emléknapja lesz.
 
Október 1-jén hétfőtől megkezdődnek az óvodai hittanórák a plébániánkhoz tartozó óvodákban.
 
Október 1-től megkezdődnek az elsőáldozásra felkészítő szentségi katekézisek a plébánián.
Csizmadia Gergelyné Bodó Mária hitoktatónk hétfőnként délután 15.30 — 16.15-ig tartja a felkészítő foglalkozásokat a Kölcsey iskolába járó elsőáldozásra készülő gyermekek számára.
Szentmártoni-Borsó Bence hitoktatónk keddenként délután 15.00 — 15.45-ig tartja a Kölcsey iskolába járó elsőáldozásra készülő gyermekek számára a felkészítő foglalkozásokat.
Haraszti Levente hitoktatónk csütörtökönként délután 15.30 - 16.15-ig tartja a Móra Ferenc, a Fekete István és a Tánc- és Képzőművészeti iskolákba járó, elsőáldozásra készülő gyermekek számára a felkészítő foglalkozásokat.
Felhívjuk a kedves szülők figyelmét, hogy az I. osztálytól kezdődő folyamatos hit- és erkölcstan oktatásban való részesülés, a szentségi felkészítő foglalkozások mindegyikén való részvétel, valamint a rendszeres, vasárnapi szentmisén való részvétel együtt feltétele az első szentáldozás szentségben való részesülésnek.
 
Október 1-től esténként a szentmise előtt 1/2 6-kor közösen imádkozzuk a Rózsafuzér imádságot.
 
Október 5-én, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.