Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2018.03.04.)

Nagyböjt 3. vasárnap és hét
 
Az elmúlt hétvégén a katolikus iskolák javára történt gyűjtés alkalmával 183.000 Forintot gyűjtöttünk össze. A kedves testvérek nagylelkű adományait ezúttal is köszönjük.
 
Március 5-én, hétfőn este 6 órakor Szabó János, Balatonalmádi plébános mutat be szentmisét a Székesegyházban Boldog Apor Vilmos vértanú püspök tiszteletére. A szentmise végén ezüstmisés áldásban részesíti a híveket. Bővebb információ a faliújságon olvasható.
 
Március 6-án, kedden este szeretettel várjuk a Biblia olvasására a csoport tagjait.
 
Március 9-én, pénteken este 1/2 6-kor a biblia csoport tagjainak vezetésével közösen imádkozzuk a keresztutat, majd 6 órakor a csoport tagjaival együtt közösen veszünk részt a szentmisén.
 
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia március 4-től 11-ig tartós élelmiszergyűjtést hirdet Magyarország minden katolikus templomában. Püspök atyánk február 21-én kiadott felhívásához kapcsolódva arra kérjük a kedves testvéreket, hogy ettől a hétvégétől jövő szombatig, azaz március 10-ig szíveskedjenek felajánlani tartós élelmiszer adományaikat és átadni a sekrestyében. A felajánlott adományokat a Győri Egyházmegyei Karitászon keresztül juttatjuk el a rászorulóknak.