Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2017.03.26.)

Nagyböjt 4. vasárnap és hét

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a kedves híveknek, hogy a nagyböjti zarándoklatunk péntekén oly sokan részt vettek imádságos lélekkel a keresztúton, valamint a püspöki szentmisén. Kívánom, hogy a nagyböjt hátralévő részében lelkileg megújulva, örömmel jussanak egyre közelebb húsvét misztériumához.

Március 29-én, szerdán este ½ 6-kor szeretettel várják a kedves keresztény testvéreket felekezeti hovatartozástól függetlenül, Dr. Győrfi Károly előadására és nagysikerű könyvbemutatójára, melynek címe: „Keresztényüldözés a 21. század elején”. Az előadás helyszínea Győri Evangélikus Öregtemplomban (9025 Győr, Petőfi tér 2.). A kihelyezett plakát hétfőtől lesz megtekinthető a faliújságon.

Március 31-én, pénteken este ½ 6-kor a keresztúti ájtatosságot templomunk gitáros ének- és zenekara vezetésével fogjuk imádkozni.

Április 2-án, a ¾ 9-kor kezdődő szentmisén templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni.

Április 2-án, vasárnap minden szentmisén, a Szentföldön lévő intézmények javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.