Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2016.12.25.)

Karácsony nyolcada

 
December 25-én, vasárnap és 26-án, hétfőn vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék: délelőtt 1/2 8, 3/4 9, 10, 1/2 12 és este 6 órakor.
 
Az előttünk álló héten az iroda zárva lesz. Hivatalos ügyintézésre a két ünnep között nem lesz mód, ezért kérjük, hogy január 2. után szíveskedjenek elrendezni hivatalos ügyeiket. Telefonos ügyeletet tartunk december 27-30-ig, délelőtt 10-12 óráig. Megértésüket köszönjük!
 
Szent Család ünnepe — december 30. péntek
- Szent Család napján este 6 órakor kezdődik a szentmise családokért. A szentmise végén külön-külön megáldjuk a családokat. Kérjük a kedves testvéreket, hogy jöjjenek el minél többen és vegyünk részt családtagjainkkal együtt ezen a szép és bensőséges szentmisén.
 
December 31-én, szombaton, az év utolsó napján este 6 órakor hálaadó szentmise lesz az elmúlt évre visszatekintő szentbeszéddel, a szentmise végén szentségi áldással.
 
2017. január 1-jén, vasárnap, Újév napján, a szokott vasárnapi rend szerint, délelőtt 1/2 8, 3/4 9, 10, 1/2 12 és este 6 órakor lesznek a szentmisék.
 
A karácsonyi ünnepi miserend kivételével december utolsó napjaiban hétköznapokon a szokott rend szerint este 6 órakor lesznek a szentmisék. Szentségimádást január 12-ig nem tartunk.
 
Mindenkinek Áldott Szent Karácsonyt kívánunk és kérjük a Jó Istent, hogy a Kisded Jézus öröme és békéje töltse el plébániánk családjainak életét!