Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2016.11.06.)

Évközi 32. vasárnap és hét
 
November 6-án, vasárnap a 3/4 9-kor kezdődő szentmisén templomunk gitáros ének- és zenekara fog közreműködni.
 
November 6-án, vasárnap este 7 órakor ünnepi hangverseny kezdődik templomunkban. Orgonán közreműködik Vadász Attila orgonaművész, hegedűn közreműködik Szentimrei Noémi hegedűművész. A hangverseny alkalmával Bruhns, Bach és Brahms művek csendülnek fel. Ezen alkalommal szólal meg először templomunk orgonájának újonnan elkészített 2 pedál regisztere.
 
November 12-én, szombaton, immáron 10. alkalommal rendezzük egész napos ifjúsági találkozónkat a plébánián. A találkozó alapgondolata így hangzik: „Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...” A fiatalokkal Jézus szemébe nézve közösen keressük a választ a plakáton is megjelenő két kérdésre, melyek így hangzanak: „Ki vagyok? Ki lehetek?” A meghívott előadónk és vendégünk Winkler Zsolt öttevényi plébános atya lesz, aki évek óta lelkes résztvevője fiataljaival együtt ifjúsági találkozóinknak. Délután 4 óra körül Dr. Veres András megyéspüspök atya is bekapcsolódik az ifjúsági találkozó programjába, este 6 órakor pedig ünnepi püspöki szentmise keretében fog szólni a fiatalokhoz és mindannyiunkhoz. Bővebb információ a kitett plakátokon és honlapunkon is olvasható.
 
Kérjük a kedves testvéreket, hogy az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, sütemények készítésével segítsenek minket az ünnepi hét lebonyolításában. November 11-én, pénteken délelőtt, illetve az esti szentmise előtt vagy után, szíveskedjenek behozni az elkészített süteményeket a szombaton hozzánk érkező 100-150 fiatal vendégül látásához. Fáradozásukat előre is köszönjük. Ezúton szeretnénk megköszönni kedves híveknek a felajánlott süteményeket, amelyekkel a kispapok vendéglátásához az elmúlt héten hozzájárultak. Isten fizesse vissza sokszorosan jóságukat!