Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2020.10.04.)

Évközi 27. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, szerdán, Rózsafüzér Királynője emléknapja, csütörtökön pedig Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország Főpátrónájának főünnepe lesz.
 
Tájékoztatjuk a meghívott tagokat és a kedves testvéreket, hogy a Plébániai Tanácsadó Testület tagságának megválasztásával kapcsolatos összejövetelünket az október 3. szombat esti szentmise után, 19 órakor kezdjük a templomban. Az zártkörű összejövetelen csak az erre az alkalomra külön meghívott tanácsosok vehetnek részt.
 
Október 4-én, vasárnap megkezdődnek az elsőáldozási szentmisék templomunkban. Ezen a vasárnapon 32 gyermek, Szentmártoni-Borsó Bence bácsi csoportja, a Kölcsey Ferenc általános iskola 4. osztályos gyermekei járulnak először szentáldozáshoz. Tisztelettel kérjük a kedves testvéreket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel csak a gyermekek szűk rokonsága jöjjön a 10 órás szentmisére.
 
Október 11-én, jövő vasárnap a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium és Általános Iskola 4. osztályos katolikus hittanosai, 25 gyermek, Pozsgai Ági néni csoportja járul elsőször szentáldozáshoz a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisén. Kérjük, hogy jövő vasárnap is és 18-án is, ne a 10 órakor kezdődő, hanem a többi időpontban tartott szentmisét látogassák a kedves testvérek.
 
Emlékeztetjük a testvéreket, hogy Simon Dávid kispap által kért kérdőíveket október 4-ig lehet az erre a célra kitett kosárban elhelyezni. Segítségüket, együttműködésüket Dávid nevében ezúttal is megköszönjük.