Hirdetés (2022.10.23.)

Nyomtatás
Évközi 30. vasárnap és hét
 
Ezen a hétvégén minden szentmisén a missziók javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.
 
Az előttünk álló héten 25-én, kedden Szent Mór püspök emléknapja, 28-án, pénteken pedig Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepe lesz.
 
Október 25-én, kedden, az esti szentmise után a szokott időpontban tartjuk a Bibliaórát.
 
Október 27-én, csütörtökön az esti szentmise előtt 1/4 6-kor a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium és Általános iskola katolikus hittanosai, Pozsgai Ágnes hitoktatónk hittanos gyermekei vezetik a Rózsafüzér imádságot.
 
Október 28-án, pénteken az esti szentmise után 19.00 órakor szeretettel várom a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait az előttünk álló ünnepekkel kapcsolatos tudnivalók megbeszélésre, valamint a plébánián elvégzett felújítási munkák rövid ismertetésére.
 
Előre jelezzük a Kedves Testvéreknek, hogy november 1-jén, kedden, Mindenszentek főünnepén 3 szentmise lesz templomunkban, reggel 1/2 8 és délelőtt 10 órakor, valamint este 6 órakor. A 18 órakor kezdődő szentmise végén imádkozzuk a Lucernáriumot, valamint a szentmise után a Halottakért végzett Olvasmányos imaórát.
 
Ugyancsak jelezzük előre, hogy november 2-án, szerdán, Halottak napján szintén 3 szentmisét tartunk, délelőtt 9 órakor az altemplomban, délután 16 órakor az Urnakertben, este 18 órakor pedig a templomban. A délelőtt 9 órakor, valamint a délután 4 órakor kezdődő szentmisék végén megáldjuk az Altemplomban és az Urnakertben lévő sírhelyeket is.