Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.09.05.)

Évközi 23. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, szeptember 7-én, kedden Szent Márk, István, Menyhért áldozópapok, kassai vértanúk, 8-án, szerdán pedig Szűz Mária születése, Kisboldogasszony ünnepe lesz.
 
Szeptember 8-án, szerdán, az Ars Sacra fesztivál szervezésében, este 19 órakor orgonahangverseny kezdődik templomunkban. Orgonán közreműködik Soós Gábor orgonaművész. A belépés díjtalan. Szeretettel várunk mindenkit.
Részletek Facebook oldalunkon
 
Szeptember 12-én, vasárnap délelőtt 1/2 12-kor kezdődik a Ferenc pápa által bemutatott szentmise Budapesten, a Hősök terén, amelyen plébániánk szervezésében kb. 60 fos zarándokcsoporttal veszünk részt. A zarándokcsoport autóbusza reggel 6 órakor indul a templom elől. Részletes tájékoztató a zarándokoknak a sekrestyében szerezhető be. Jövő vasárnap a Szent Imre templomban és Gyirmóton ettől függetlenül minden szentmisét a szokott időpontban megtartunk.