Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.03.14.)

 

Nagyböjt 4. vasárnap és hét
 
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a Szent Imre plébánia és a Gyirmóti plébánia híveinek az egy hete tartó folyamatos élelmiszeradományok felajánlásáért. Az adományokat legkésőbb a ma esti szentmiséig lehet még elhozni a templomba. Hétfőtől nem áll módunkban élelmiszeradományt átvenni. Isten fizesse vissza sokszorosan jóságukat, amelyekkel a rászorulókat ilyen módon is támogatták.
 
A héten szerdán, március 17-én lesz a győri Könnyező Szűz Mária és Szent Patrik püspök, csütörtökön pedig Jeruzsálemi Szent Cirill emléknapja, március 19-én, pénteken pedig Szent Józsefnek, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepét ünnepeljük.
 
Emlékeztetjük a testvéreket, hogy továbbra is zárva van mindkét plébánia irodája. A Szent Imre plébánia irodáján csak telefonon tartunk ügyeletet, munkanapokon délelőtt 10 órától 12 óráig. Személyes ügyintézésre csak előzetes egyeztetés után nyílik lehetőség. Kérjük, hogy az előre egyeztetett időpontban pontosan jelenjenek meg és csak egy személy jöjjön ügyintézésre.
 
Március 19-én, pénteken, a szentmise előtt 17:30-kor kezdődik a keresztúti ájtatosság.
 
Előre jelezzük a testvéreknek, hogy Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén lehetőség nyílik a kedves hívek számára egy 9 hónapig tartó imádságos elköteleződésre a meg nem született magzatok védelmében. Az ünnepélyes ígérettételre március 25-én, a 18 órakor kezdődő szentmise keretében kerül sor a Szent Imre templomban, a kórházlelkészség szervezésében. Bővebb felvilágosításért forduljanak Benkó Attila kórházlelkész atyához.