Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.06.20.)

Évközi 12. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, június 21-én, hétfőn, Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja, 24-én, csütörtökön, Keresztelő Szent János születésének főünnepe lesz.
 
Június 25-én, péntekig lehet még jelentkezni plébániánkon az Eucharisztikus Kongresszus programjaira. A plébánia szervezésében történő rendezvényekre telefonon, vagy személyesen lehet feliratkozni a név, a születési dátum, a lakcím és az elérhetőség (telefon, e-mail cím) megadásával, a hivatalos órákban az irodán.
 
Örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy Simon Dávid újmisés atya, aki augusztus 1-től a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium és általános iskola püspöki biztosa és a Győri Nagyboldogasszony-székesegyház segédlelkésze lesz, újmiséit június 26-án, szombaton este 18 órakor, valamint június 27-én, vasárnap reggel 1/2 8-kor, és este 18 órakor mutatja be a Szent Imre templomban. Szeretettel várunk mindenkit az ünnepélyes szentmisére, melyek végén újmisés áldásban részesíti az atya a híveket.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a nyári szabadságok miatt az iroda június 28-án, hétfőtől július 9-én, péntekig zárva lesz. Ebben az időben csak telefonon tartunk ügyeletet a hivatalos órákban.