Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.02.21.)

Nagyböjt 1. vasárnap és hét
 
Ezen a hétvégén, minden szentmise végén lehet részesülni a hamvazás szertartásában.
 
Február 22-én, hétfőn Szent Péter apostol székfoglalásának, 24-én, szerdán pedig Szent Mátyás apostolnak ünnepe lesz. Az ünnepi szentmisék a Szent Imre templomban este 6 órakor kezdődnek.
 
Február 26-án, pénteken, a szentmise előtt 17.30-kor kezdődik a keresztúti ájtatosság. A keresztutat a ministránsokkal együtt szeretnénk járni minden alkalommal.
 
Február 27-én, szombaton 16.30-kor szeretettel várjuk a testvéreket a Szent Imre templomba, a Szentírás imádságos olvasására, a Lectio Divina-ra, amelynek témája: „Átengedem fiamat az Úrnak, egész életére átengedem az Úrnak. ” (1Sám 1,20-22.24-28). A Lectio Divina-t Tájmel Antal atya, a Győr-Szabadhegyi Szent Anna plébánia plébánosa vezeti.
 
Február 28-án, nagyböjt 2. vasárnapján minden szentmisén a katolikus iskolák javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.