Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.01.29.)

Évközi 4. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, január 31-én, kedden, Bosco Szent János áldozópap emléknapja, 2-án, csütörtökön pedig Urunk bemutatása, (Gyertyaszentelő Boldogasszony) ünnepe lesz.
 
Január 31-én, kedden este 3/4 7-kor szeretettel várunk mindenkit Bibliaórára, a plébánia tanácstermében.
 
Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, este 6 órakor kezdődik az ünnepi szentmise a gyertyaszentelés szertartásával, valamint a mise elején megtartott templomi körmenettel. Kérjük, hogy aki szeretné megszenteltetni az otthonról hozott gyertyákat, az erre a a célra kitett asztalra szíveskedjék a szentmise előtt azokat kihelyezni.
 
Február 2-án, csütörtökön, az esti szentmise után, kb. 7 órától 8 óráig terjedő időben, szeretettel kérjük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait és mindazokat, akik szeretnék szolgálatukkal megajándékozni a Jó Istent, hogy szíveskedjenek segítségünkre lenni a templom karácsonyi időszak utáni rendbetételében. Előre is köszönjük!
 
Február 3-án, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket. Ezen a napon az esti szentmise végén Balázs-áldásban részesítjük a testvéreket.
 
Február 4-én, szombaton az esti szentmise után 7 órai kezdettel Lévai Kamilla, a Krakkói Zeneakadémia végzős hallgatója fogja bemutatni diplomahangversenyének műsorát. Szeretettel hívunk mindenkit a szentmise után az ünnepi alkalomra.
 
Előre jelezzük a Plébánia Tanácsadó Testület tagjainak, hogy a 2022-es zárszámadás és a 2023-as költségvetés megtárgyalásával kapcsolatos testületi ülésünk február 10-én, pénteken este a szentmise után 18.45-kor kezdődik a plébánia tanácstermében.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy február 11-én, szombat este a 6 órakor kezdődő szentmise keretében kerül sor a Betegek szentségének kiszolgáltatására. Kérjük, hogy aki a betegek szentségét szeretné felvenni, iratkozzon fel az irodán a hivatalos időpontban. Ezen az estén a szentmise után este 7 órakor barokk zenei hangverseny kezdődik a templomban.