Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2020.06.14.)

Úrnapja, évközi 11. hét

Kérjük a kedves testvéreket,hogy persely adományaikat a templomból kimenet helyezzék el a fali perselyekbe, vagy az ajtóknál lévő kosarakba, illetve „perselypénz” megjelöléssel a plébániánk bankszámlaszámára (11737007 – 20532257 – 00000000) szíveskedjenek átutalni. Ismételten köszönjük mindazoknak, akik az elmúlt héten felajánlott adományaikat ilyen módon juttatták el hozzánk.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani hitoktatóinknak, munkatársainak és családtagjaiknak, akik az elmúlt 3 hónapban plébániánk iránti szeretetből önkéntesen felajánlott munkájukkal ellátták a templom, illetve a plébánia épület rendben tartásának feladatát. Név szerint szeretnénk megköszönni Pozsgai Ágnesnek és Nagy-Pozsgai Máriának valamint Nagy Benedeknek, Haraszti Leventének, Harasztiné Bársonyosi Ágnesnek és Haraszti Regének, továbbá Szentmártoni-Borsó Bencének és feleségének, a templom, altemplom urnakert és templomkert takarítását, rendezését, a plébánia teljes területe és az iroda takarítását, valamint a liturgikus ruhák, mosását, vasalását és rendben tartását, illetve Panykó Jánosnak az újságok eljuttatását. Isten fizesse vissza sokszorosan azt az áldozatkészséget, amelyet azok helyett hoztak, akiknek a járvány idején nem állt módjukban feladatukat végezni. Egyúttal kérünk mindenkit, hogy június 15-től szíveskedjenek a templom és plébánia fenntartásának vállalt feladatait újból a korábbi rend szerint végezni. Előre is köszönjük.      

A héten pénteken Jézus Szent Szívének főünnepe lesz.

Június 18-án, csütörtökön és június 27-én, szombaton korábban előjegyeztetett szentmisék lemondása miatt szabaddá vált az esti szentmisék szándéka. Aki szeretne e két időpont valamelyikére szentmisét előjegyeztetni, szíveskedjék felkeresni az irodát a hivatalos órákban.