Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2022.08.14.)

Évközi 20. vasárnap és hét 
 
Augusztus 15-én, hétfőn, Nagyboldogasszony főünnepén 3 szentmise lesz templomunkban, délelőtt 1/2 8 és 10 órakor, este pedig 6 órakor. Nagyboldogasszony parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel a vasárnaphoz hasonlóan minden katolikus keresztény hívő számára kötelező. Augusztus 15-én, hétfőn, Nagyboldogasszony az ünnepre való tekintettel nem tartunk hivatalos órát az irodán. 
 
Augusztus 20-án, Szent István Király főünnepén három szentmisét tartunk templomunkban, délelőtt 1/2 8 és 10 órakor, valamint este 6 órakor. A 10 órakor kezdődő szentmise végén lesz az Új kenyér megáldása. Az ünnepi szertartás után szeretettel látjuk vendégül a testvéreket a templomkertben megrendezendő agapéra. 
 
Nagy örömmel hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy augusztus 15-én, hétfőn, Mogyorósi Márk Ányos atya ünnepélyes örökfogadalmat tesz a Tihanyi Bencés Apátsági templomban. Az örökfogadalom ünnepi szertartása 17 órakor kezdődik. Imádkozzunk Ányos atyáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért. 
 
Nagy örömmel jelezzük ugyancsak a kedves testvéreknek, hogy Dr. Veres András megyéspüspök augusztus 21-től október 16-ig két hónapos lelkipásztori gyakorlatra küldte plébániánkra Hencz Márton diakónus atyát, a Győri Egyházmegye VI. éves kispapját. Márton atya jövő vasárnap érkezik plébániánkra, fogadjuk őt nagy szeretettel.