Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2022.07.03.)

Évközi 14. vasárnap és hét 
 
Ezen a hétvégén minden szentmisén Péter-fillér gyűjtést tartunk a Szentszék javára. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.
Emlékeztetjük a kedves testvéreket, hogy július 1-től visszatértünk a mise felajánlása alatt történő hagyományos perselyezéshez. Kérjük, hogy adományaikat a kosárba helyezzék el a korábban megszokott módon. Az áldozás előtt ajánljuk a kézfertőtlenítők használatát. 
 
Értesítjük a kedves testvéreket, hogy július 4-től 10-ig a nyári szabadságok miatt zárva lesz az iroda. Hivatalos ügyintézésre július 11-én, hétfőtől lesz legközelebb lehetőség az irodán. Ebben az időszakban csak telefonon tartunk ügyeletet hétfőtől csütörtökig, délelőtt 9-12 óráig, temetési ügyintézés céljából.
 
Értesítjük a kedves testvéreket, hogy július és augusztus hónapban csütörtökönként nem tartunk szentségimádást. Szentgyónási lehetőség továbbra is lesz csütörtökönként az esti szentmise után.
 
Nagy örömmel hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a héten elkészült templomunk orgonájának újabb három regisztere. A pedálmű utolsó három sípsorának elkészültével az összes síp végleges helyére került orgonánkban. Ezúton köszönjük a kedves testvérek nagylelkű adományát mely lehetővé tette az orgona felújításának ezen lépését.
 
Nagy örömmel értesítjük a kedves testvéreket, hogy Licz Csaba atya, mosonmagyaróvári segédlelkész, újmiséit jövő hétvégén, szombaton este 6 órakor, vasárnap délelőtt 1/2 8 és este 6 órakor mutatja be nagy szeretettel és várakozással templomunkban. Hívom a kedves Szent Imrés híveket, hogy minél többen legyünk ezeken a szép alkalmakon.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy szeptember 3-án, szombaton délelőtt 10 órakor lesz a Jubiláns házaspárok megáldása a püspökvár udvarában. Kérjük, hogy akik részt szeretnének venni a szentmisén és regisztráltatni szeretnék magukat, jelentkezzenek legkésőbb augusztus 5-ig, telefonon vagy személyesen a plébánia irodáján, a hivatalos órákban.
 
Július 8-án, péntekeken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.