Hirdetés (2022.10.16.)

Nyomtatás
Évközi 29. vasárnap és hét
 
Ezen a vasárnapon missziós vasárnap van. Jövő hétvégén minden szentmisén a missziók javára fogunk gyűjtést tartani. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.
 
Az előttünk álló héten 17-én, hétfőn Antióchiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja, 18-án, kedden Szent Lukács evangélista ünnepe, 22-én, szombaton pedig Szent II. János Pál pápa emléknapja lesz.
 
Október 18-án, kedden, az esti szentmise után kivételesen nem tartunk Biblia-órát.
 
Október 20-án, csütörtökön az esti szentmise előtt 1/4 6-kor Szentmártoni-Borsó Bence hitoktatónk hittanos gyermekei vezetik a Rózsafiizér imádságot.
 
Örömmel jelezzük a testvéreknek, hogy lassan befejeződik a hittantermek átfogó felújítása. Október 21-én, pénteken, délután 15 órától szeretettel kérjük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, valamint azoknak a testvérek a munkáját, akik szívesen segítenének a plébániánk felújított hittantermeinek takarításában, rendbetételében, valamint a közösségi programokra való előkészítésében.
 
Örömmel jelezzük a gyermekek után vágyódó házaspároknak, hogy október 21-től, a Szent Anna és Szent Joachim védelme alá helyezett házas csoportunk, az AJTÓ, megkezdi imádságos összejöveteleit a plébániánkon. Szeretettel hívjuk az érdeklődő házaspárokat az együttlétre. Az első találkozási alkalom és ismerkedés október 21-én, pénteken este, a szentmise után 19.00 órakor kezdődik. Bővebb információt Jóna Bálintnál és Katánál lehet kérni, a faliújságon és templomunk Facebook oldalán olvasható elérhetőségek valamelyikén.
 
Ezen a hétvégén véget ér Hencz Márton diakónus atyának a lelkipásztori gyakorlata plébániánkon. Nagyon köszönjük Neki a velünk eltöltött közel két hónapot. Marci atya kiegyensúlyozott, szeretetteljes jelenlétével, segítőkészségével nagy ajándék lett a Jó Istentől plébániánk számára. Köszönjük a rengeteg segítséget, az értékes prédikációkat, az imádságos jelenlétet. Kívánjuk, hogy a Szemináriumba visszatérve az eddig megtapasztalt lelkesedéssel és örömmel készüljön a papszentelésére. A Szent Imre Plébánia híveivel együtt kísérjük Őt imádságainkkal a papság és az újmise felé vezető útján, és nagy szeretettel látjuk Őt mindig itthon, úgy is, mint kispapot, atyát és úgy is, mint a Szent Imre Plébániához tartozó családtagot, hiszen összeköt bennünket templomaink védőszentjének személye.