Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2015.03.01)

Nagyböjt 2. vasárnap és hét

Március 1-jén, vasárnap az esti szentmise után szeretettel hívjuk a képviselőtestület tagjait rövid testületi ülésre a tanácsterembe. A testületi ülés alkalmával ismertetjük az újonnan megválasztott Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak névsorát, valamint az új PTT alakuló ülésének időpontját.

Március 5-én, csütörtökön délután 5 órakor szeretettel várjuk a bérmálás előtt álló fiatalok szüleit a templomban tartandó szülői értekezletre.

Március 6-án, elsőpénteken a betegeket a szokott időpontban látogatjuk.

Március 6-án, pénteken este ½ 6-kor közösen imádkozzuk a keresztutat. A keresztúti ájtatosságot a Rózsafűzér Társulat tagjai vezetésével fogjuk imádkozni.

Március 6-án, pénteken az esti szentmise után kerül sor a Rózsafűzér Társulatban a Titokcserére. Szeretettel kérjük a társulati tagokat, szíveskedjenek az este a rövid titokcsere szertartásra 

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy március 13-án, pénteken templomunkban lesz Boldog Apor Vilmos püspök és vértanú ereklyéje. A részletes program, jövő vasárnaptól lesz megtekinthető a faliújságon.