Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2015.02.08)

Évközi 5. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten február 10-én, kedden, Szent Skolasztika szűz, 11-én, szerdán a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária, emléknapja, 14-én, szombaton Szent Cirill szerzetes és Szent Metód püspök, Európa társvédőszentjeinek ünnepe lesz.

Ahogy az elmúlt héten is jeleztük, február 8-tól május 31-ig a Győri Hittudományi Főiskola növendékei, rendszeres vasárnapi gyakorlaton vesznek részt plébániánkon. Ezen a vasárnapon Kaszás Csaba Richárd IV. évfolyamos szombathelyi egyházmegyés teológiai hallgató vesz részt velünk közösen a ¾ 9-kor és a 10 órakor kezdődő szentmiséken. Szeretettel köszöntjük.   

Február 11-én, szerdán, a szentmisén lehetőség lesz a betegek szentségének felvételére. Kérjük, hogy aki a betegek szentségét szeretné felvenni, a szentmise előtt jelezze ezt a szándékát a sekrestyében, vagy a hét első három napjában jelentse be telefonon a hivatalos órákban az irodán. Szerdán a szentmise előtt 17 órától a szentmise végéig szentgyónási lehetőség lesz templomunkban. 

Február 11-én, szerdától templomunk megújuló énekkara megkezdi felkészülését az előttünk álló nagyböjti időszakra. Az énekkar, a Schola, szerdánként a szentmise után, ¾ 7-kor kezdi próbáit. Szeretettel várjuk liturgiát ismerő és szerető, biztos énekhanggal rendelkező, kottaolvasó tagok jelentkezését elsősorban az alt szólamba, de természetesen bármely más szólamba is. A szerdai énekkari próbákra várjuk az új tagokat is, hogy megismerjék a Schola munkáját, és a karvezetővel egy rövid meghallgatáson vegyenek részt.

Előre jelezzük a képviselőtestület tagjainak, hogy a 2014-es zárszámadás és a 2015-ös költségvetés megvitatásával és megszavazásával kapcsolatos ülésünk február 15-én, vasárnap lesz az esti szentmise után.

A Győr-révfalui Plébánia szeretettel hívja nagyböjti lelkigyakorlatra a híveket február 9-én, 10-én és 11-én. A lelkigyakorlatot Brezina Balázs Győr-nádorvárosi káplán atya vezeti. A részletek a faliújságon olvashatók.