Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2014.11.09.)

Évközi 32. vasárnap és hét

Megköszönjük a kedves testvéreknek azt a sok áldozatos munkát, amellyel segítségünkre voltak a Szent Imre napok lebonyolításában. Köszönjük a hitoktatók fáradhatatlan munkáját, a képviselőtestület tagjainak rengeteg segítségét, a Schola tagjainak gyönyörű szereplését, a gitáros ének és zenekar igen színvonalas közreműködését, a sekrestyések és az ünnep előkészítésében, lebonyolításában résztvevők sok-sok háttérmunkáját, a süteményt készítő ügyes háziasszonyok jóságát, amellyel elkényeztettek bennünket, valamint mindenkinek a lelkes részvételt, amellyel tényleg plébániai ünneppé tették ez elmúlt hetet. Isten áldása kísérje életüket a sok jóért és szépért.

Az előttünk álló héten, november 10-én, hétfőn Nagy Szent Leó Pápa és egyháztanító, 11-én, kedden Tours-i Szent Márton püspök, 12-én, szerdán Szent Jozafát püspök és vértanú, 13-án, csütörtökön pedig a Magyar szentek és boldogok emléknapja lesz.

November 11-én, este ¾ 7-kor a szokott időpontban szeretettel várjuk a Biblia csoport tagjait biblia órára.

November 12-én, szerdán este megkezdődik a felnőttek előkészülete a beavató szentségekre. A katekumeneket szeretettel várjuk a nagy hittanterembe szerda este 7 órára.

November 15-én, szombaton délután ½ 5-kor szeretettel várjuk a kedves testvéreket a Szentírás imádságos olvasására. A Lectio Divina-t Tájmel Antal atya vezeti. Elmélkedésünk címe Máté evangéliuma alapján: „Aki titeket befogad, engem fogad be.” (Mt 10,37-42).

November 16-án, vasárnap délután 4 órakor szeretettel hívjuk és várjuk a kisgyermekes családokat a mocorgós szentmisére.

Jövő vasárnap Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódóan minden szentmisén a Karitász javára gyűjtünk. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.