Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Ifjúsági lelkigyakorlat Győrújbaráton - 2014.03.28-30.

2014. március 28-30-ig  került megrendezésre a Nagyböjti Ifjúsági Lelkigyakorlat, ezúttal ismét Győrújbaráton. A lelkigyakorlat vezetője dr. Balázs Tamás atya volt.

Az alábbiakban Kokas Eszter beszámolóját olvashatják, a képre kattintva Bogdán Réka, Horváth Glória, Egervári György és Kalmár Anna fotóiból nézhetnek meg egy válogatást.

Nagyböjt alakalmával az ifjúsági hittanosok lelkigyakorlatra utaztak Győrújbarátra. A tanulságos  elmélkedések, reggeli és esti énekes imádságok, szentmisék és a gondolatok, melyek ébredtek bennünk, méltó nagyböjti elcsendesedésnek bizonyultak.

Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szóltunk egymáshoz. Pont ellenkezőleg! Már az első este látszott, hogy feledhetetlen élményekkel leszünk gazdagabbak, s így is történt. Másnap belemélyedtünk a hivatások rejtelmeibe, többek között egy házaspár, Attila atya, Veronika nővér és Tamás atya segítségével. Az este szentmisén vettünk részt, így koronáztuk meg a napot. Bár tudtuk, hogy másnap álmosak leszünk, bátran bevállaltuk, hogy fennmaradunk beszélgetni. A másnapi kelés valóban nehezebben ment, hiszen tudtuk, nemsokára búcsúznunk kell egymástól. Vigaszt csak a püspök atya által celebrált szentmise nyújtott.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!