Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2014.02.02.)

Évközi 4. hét

Képviselőtestületi ülés - Szent Balázs emléknapja, Balázs-áldás - elsőpéntek - Lectio Divina - betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása

Előre jelezzük a képviselőtestület tagjainak, hogy a 2013. évi zárszámadás és a 2014. évi költségvetés ismertetése jövő vasárnap, február 9-én, az esti szentmise után lesz a tanácsteremben.

Február 3-án, hétfőn Szent Balázs püspök emléknapja lesz. A hagyományos Balázs-áldásban február 3-án, hétfőn, az este 6 órakor kezdődő szentmise végén, és február 9-én, vasárnap, minden szentmise végén lehet részesülni.

Február 7-én, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.

Február 8-án, szombaton megkezdődik a 2014. évi Lectio Divina sorozatunk. A Lectio Divina-t Tájmel Antal atya tartja. A Biblia imádságos elmélkedő olvasásának éves programja megtekinthető a faliújságon és honlapunkon.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy február 11-én, kedden este 6 órakor ünnepi szentmise lesz, melynek keretében a betegek szentségében részesítjük rászoruló testvéreinket. Kérjük, hogy aki a betegek kenetét szeretné felvenni, a plébánia irodáján iratkozzon fel a hivatalos órákban. A betegek szentsége felvételének feltétele a megszentelő kegyelem állapota, ezért kérjük a testvéreket, hogy a szentség felvétele előtt végezzék el szentgyónásukat. Szentgyónási lehetőség a betegek szentségét felvevők számára február 11-én délután 5 órától lesz templomunkban.