Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2013.12.08)

Advent 2. vasárnapja

Plébániai naptár - karácsonyi szeretet-adományok gyűjtése - Szeplőtelen Fogantatás - harmadik gyertyagyújtás - gitáros szentmise - mocorgós mise - zenei áhítat a Cant' Art Énekegyüttessel - Mária Rádió aláírásgyűjtés - adventi lelkigyakorlat

Már kapható mindkét méretben a plébániánk életét bemutató naptár. A nagyobbik ára 850,- a kisebbik pedig 800,- forintba kerül. Kérjük, hogy a naptárak megvásárlásával támogassák egyházközségünket.

Mikulás napjától kezdve ebben az évben is megkezdjük a karácsonyi szeretetadományok gyűjtését. Kérjük a kedves családokat, hogy a már régebb óta nem használt játékok, illetve mesekönyvek felajánlásával segítsünk együtt a rászoruló családokon. Kérjük, hogy amennyiben csokoládét, édességet ajánlanak fel a gyerekeknek, a csomagba ne tegyenek romlandó gyümölcsöt. Adományaikat az áldoztató rács előtt helyezzék el. Köszönjük.

December 9-én, hétfőn lesz a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának főünnepe. Az ünnepi szentmisét reggel 6 órakor tartjuk.

December 14-én, szombaton este ¾ 6-kor tartjuk a harmadik gyertyagyújtást. Szeretettel várjuk a kedves testvéreket.

December 14-én, szombaton plébániánk gitáros ének és zenekara fog közreműködni az esti szentmisén. A szentmise után szeretettel várjuk a képviselőtestületi tagokat megbeszélésre, a plébániára.

December 15-én, vasárnap délután 4 órakor szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat adventi mocorgós szentmisére.

December 15-én, vasárnap az esti szentmise után adventi zenei áhítat lesz templomunkban a Cant’Art énekegyüttes közreműködésével, amelynek vezetője Müllerné Balogh Eszter. Orgonán közreműködik Soós Gábor orgonaművész.

Ahogy már korábbi hirdetéseinkben is említettük, a Mária Rádió képviselői azzal keresték meg plébániánkat, hogy aláírásunkkal támogassuk a Médiatanácshoz intézett kérésüket, amellyel a Mária Rádió frekvenciát szeretne kapni Győr településen. Kérjük a kedves testvéreket, hogy a kitett űrlapokon aláírásukkal segítsék a Mária Rádió ügyét. Az aláírás során kérjük, hogy tüntessék fel személyi igazolvány számukat.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy adventi lelkigyakorlatunk december 19-én, 20-án és 21-én, csütörtökön, pénteken és szombaton lesz a hajnali szentmisék keretében. A lelkigyakorlatot Dr. Németh Gábor teológiai tanár, kisbácsai plébános atya fogja tartani.