Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2013.10.06.)

Évközi 27. vasárnap

Klári néni munkájának megköszönése - Nagy József atya gyóntat a szombat esti szentmiséken - Szentolvasó - Bibliaóra - Lectio Divina - Képviselőtestületi ülés

Október 6-án, vasárnap este a szentmise keretében köszöntük meg Szakál Klára néninek azt a hűséges kitartó munkát, amellyel több mint két évtizeden keresztül vezette plébániánk hivatalos ügyeit az irodán. Isten áldása kísérje Klári néni életét jó egészségben, szeretetben és békében!     

Október hónaptól plébániánkon fog segíteni a szombat esti szentmiséken való gyóntatásban, valamint alkalomszerűen különböző lelkipásztori munkában Nagy József atya, nyugalmazott mosonmagyaróvári plébános, székesegyházi kanonok, aki 1970-1979-ig a Szent Imre plébánia káplánja volt. Isten hozta közénk József atyát, nagy szeretettel fogadjuk Őt. 

Október hónapban esténként ½ 6 órakor közösen imádkozzunk a Szentolvasót. Csütörtökönként a gyerekek vezetik a Rózsafűzért. Ezen a héten kérjük a plébániánkhoz tartozó önkormányzati iskolák alsó tagozatos hittanosai közül, a 3. és a 4. osztályosokat, hogy jöjjenek el ¼ 6-ra a Szentolvasót imádkozni.

Október 8-án, kedden este szeretettel várjuk a testvéreket Bibliaórára. A Szentírás közös tanulmányozása a szentmise után ¾ 7 órakor kezdődik a plébánia tanácstermében.

Október 12-én, szombaton délután ½ 5-kor szeretettel várjuk ismét a testvéreket a Szentírás imádságos olvasására, melynek témája:„Jézus, Mester! Könyörülj rajtunk!”(Lk 17,11-19) A lectio divinát Tájmel Antal atya tartja.

A képviselőtestület tagjainak előre jelezzük, hogy az őszi első testületi ülésünk október 20-án, vasárnap az esti szentmise után lesz.