Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.09.30.)

Évközi 26. vasárnap - Szentírás vasárnapja

Rózsafüzér - Elsőpéntek - Lectio divina - Képviselőtestületi ülés                                 

 

 

Október hónap folyamán az esti szentmisék előtt közösen imádkozzuk a rózsafűzért. Az első ünnepélyes szentolvasót október 1-jén, hétfőn este ½ 6 órakor kezdjük. Hetente egy alkalommal, a gyermekek vezetik a rózsafüzért. Október 4-én, csütörtökön a plébániai hittanosok alsó tagozatos gyermekei lesznek az előimádkozók. A hittanos gyermekeket kérjük, hogy csütörtökön ¼ 6 órára érkezzenek meg a templom elé.

 

A héten elsőpéntek lesz, a betegeket október 5-én, egész nap folyamán látogatjuk.

 

Október 6-án, szombaton szeretettel várjuk ismét a testvéreket, a Szentírás imádságos olvasására, a lectio divina-ra. Az elmélkedést és az azt követő szentmisét Tájmel Antal atya, a győr-szabadhegyi Szent Anna templom plébánosa tartja. Az elmélkedés témája: „Annak, akinek van, még adnak, hogy bőven legyen neki…” (Mt 25,14-30)

 

Október 7-én, jövő vasárnap az esti szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait megbeszélésre a plébániára.