Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2012.01.22.)

Évközi 3. vasárnap

Szent Imre Bál - Latin mise - Képviselőtestületi ülés - Urnakert, altemplom rendje         

 

A Szent Imre Egyházközség képviselőtestülete január 27-én, pénteken 19 órai kezdettel a Kristály étteremben rendezi meg egyházközségi bálját. A belépőjegyet hétköznaponként az irodában, szombati és vasárnapi szentmisék után a bejáratnál lehet venni 4000 forintért, ami tartalmazza a vacsora költségét is.

Január 29-én, jövő vasárnap a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisét latin nyelven imádkozzuk.

Január 29-én, jövő vasárnap az esti szentmise után szeretettel várjuk a Képviselőtestület tagjait a 2011. évi zárszámadás és 2012. évi költségvetés megbeszélésére és elfogadására.

Tisztelettel megkérjük a kedves testvéreket, hogy a karácsonyi idő elmúltával az altemplomból, valamint az urnakertből szíveskedjenek elszállítani a sírok elől a virágokat, illetve a koszorúkat. Emlékeztetjük a kedves testvéreket, hogy a szerződésben foglaltak szerint az altemplomban élő virágot nem szabad elhelyezni a sírok előtt, mécsest csak az állványokon szabad gyújtani és kizárólag a kitett piros mécseseket használhatják. Az urnakertben a sírok előtt, valamint a táblákon koszorú és virág elhelyezése szigorúan tilos. A nem a kijelölt helyre tett virágokat és mécseseket január 31. után elvisszük a sírok elől. Az urnakert és az altemplom rendjének betartása mindenkire nézve kötelező.