Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Bellovics Gábor atya búcsúztatása

2011. június 11-én, pünkösd vigíliáján köszönt el hivatalos formában egyházközségünktől Bellovics Gábor atya, aki augusztus óta töltötte nálunk lelkipásztori gyakorlatát. Az ünnepi szentmise homíliájában is ő szólt hozzánk, majd a szentmise végén került sor a tényleges búcsúzásra. Tamás atya meleg szavakkal emlékezett vissza Gábor atya nálunk töltött esztendejére, majd a képviselőtestület, a schola, a ministráns-közösség és a hívek képviselői búcsúztak. A szentmise befejező áldása előtt Gábor atya köszönte meg a búcsúszavakat, majd a plébánia előkertjében süteményeket és frissítőket magunkhoz véve folytatódott az elköszönés a szép nyári estében. Ezúton is köszönjük Gábor atyának mindazt, amivel megajándékozott bennünket nálunk töltött éve alatt, s imáinkba foglalva további életére Isten áldását kérjük.

 

A képre vagy a linkre kattintva tekintse meg galériánkat, s hallgassa újra a két videón a homíliát ill. a búcsúzás pillanatait.