Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.07.30.)

Évközi 17. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, július 31-én, hétfőn Loyolai Szent Ignác áldozópap, augusztus 1-jén, kedden Liguori Szent Alfonz püspök és egyháztanító, 4-én, pénteken pedig Vianney Szent János Mária áldozópap emléknapja lesz.
 
Benkó Attila kórházlelkész atya, július 30-án, a vasárnapi szentmisék alkalmával köszönt el a Szent Imre Plébánia közösségétől.
 
Ezúton jelezzük, hogy augusztus 1-től Vlaj Márk atya érkezik hozzánk, aki az előttünk álló évben, püspök atya akaratának megfelelően, doktori dolgozatának megírása mellett lehetőségei szerint a hívek szolgálatára lesz a plébániáink lelkipásztori teendőiben. Attila atyát kísérjük imádságainkkal, megköszönve neki az elmúlt esztendők sok-sok szolgálatát, Márk atyát pedig fogadjuk nagy szeretettel.
 
Értesítjük a kedves testvéreket, hogy szeptember 2-án, szombaton délelőtt 10 órakor lesz a jubiláns házaspárok hálaadása, a Püspökvár udvarában. Tekintettel arra, hogy a regisztráció határideje augusztus 10., kérjük, hogy az előttünk álló héten keressék fel plébániánk irodáját azok, akik szeretnének részt venni a jubiláns házaspárok megáldásán.