Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2023.07.02.)

Évközi 13. vasárnap és hét
 
Ezen a hétvégén minden szentmisén gyűjtést tartunk a Szentszék javára. A Péter-fillér gyűjtés nagylelkű adományait előre is köszönjük a kedves testvéreknek.
 
Az előttünk álló héten, július 3-án, hétfőn Szent Tamás apostol ünnepe lesz.
 
Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a szabadságolások miatt július 7-én, péntekig zárva lesz az iroda. Hivatalos ügyintézésre a héten nem lesz lehetősége a kedves testvéreknek. Temetéssel kapcsolatos ügyintézés miatt telefonon tartunk ügyeletet a plébánián.
 
Július 7-én, a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.
 
Nagy örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy július 1-jén, szombaton délelőtt Bregenzben pappá szentelték Héray Márton diakónus atyát, templomunk egykori ministránsát. Márton atya újmiséjét július 9-én, jövő vasárnap délelőtt 11 órakor és este 6 órakor mutatja be templomunkban. Mindkét időpontban, de különösen is az ünnepélyes délelőtti újmisére szeretettel várjuk a kedves testvéreket. Márton atya a szentmisék végén újmisés áldásban részesíti a kedves testvéreket.
 
Nagy örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy július 9-én vasárnaptól július 23-án. vasárnapig 2 hetes pasztorális gyakorlaton vesz részt plébániánkon Bősze Gábor győri egyházmegyés IV. éves kispap.
 
Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy 2023. július 2-tól, augusztus 27-ig változás lesz a vasár- és ünnepnapi szentmisék rendjében.
Vasárnaponként a nyári hónapokban 3 időpontban lesznek szentmisék templomunkban a következő beosztás szerint:
Reggel 1/2 8 -kor; Délelőtt 11 órakor; Este 18 órakor.
Szeptember 3-tól vasárnaponként újra várjuk szeretettel 9 órakor a családokat a családi szentmisékre.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!