Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés - (2023.06.25.)

Évközi 12. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, június 27-én, kedden Szent László király ünnepe, 28-án, szerdán Szent Iréneusz püspök és vértanú emléknapja, 29-én, csütörtökön pedig Szent Péter és Pál apostolok föünnepe lesz.
 
Értesítjük a kedves testvéreket, hogy július 2-tól, jövő vasárnaptól, szeptember 3-ig vasárnaponként nem tartunk délelőtt 9 órakor szentmisét. A többi három szentmise időpontja változatlanul délelőtt 1/2 8-kor, 11 órakor és este 6 órakor lesz. A hétköznapi szentmisék időpontjában nem lesz változás.
 
Jövő vasárnap minden szentmisén gyűjtést tartunk a Szentszék javára. A Péter-fillér gyűjtés nagylelkű adományait előre is köszönjük a kedves testvéreknek.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a szabadságolások miatt június 29-én csütörtöktől július 7-én, péntekig zárva lesz az iroda. Hivatalos ügyintézésre a héten szerda délig lesz lehetősége a kedves testvéreknek.