Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2022.10.09.)

Évközi 28. vasárnap és hét
 
Október 9-én, vasárnap, délután 4 órakor szeretettel várjuk a családokat, a templomkertbe, a házi kedvencekkel együtt a Szent Ferenc ünnepéhez kötődő háziállatok megáldására.
 
Az előttünk álló héten 15-én, szombaton a Jézusról nevezett Avilai Szent Teréz szűz és egyháztanító emléknapja lesz.
 
Szeretettel várjuk a Schola tagjait, valamint az új jelentkezőket, ettől a héttől kezdve keddenként, az esti szentmise után, az énekkari próbára. Az énekkari próbát ezen a héten még a templomban tartjuk.
 
Október 11-én, kedden, az esti szentmise után a szokott időpontban tarjuk a Biblia-órát a plébánia tanácstermében.
 
Október 13-án, csütörtökön, az esti szentmise előtt 1/4 6 órakor Haraszti Levente és Szilbek Edina hitoktatóink hittanos gyermekei vezetik a Rózsafüzér imádságot.
 
Előre jelezzük a gyermekek után vágyódó házaspároknak, hogy október 21-től, a Szent Anna és Szent Joachim védelme alá helyezett házas csoportunk, az AJTÓ, megkezdi imádságos összejöveteleit a plébániánkon. Szeretettel hívjuk az érdeklődő házaspárokat a bensőséges együttlétekre. Az első találkozási alkalom és ismerkedés október 21-én, pénteken este, a szentmise után 19.00 órakor kezdődik. Bővebb információt Katánál és Bálintnál lehet kérni, a faliújságon olvasható elérhetőségek valamelyikén.