Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2022.06.05.)

Pünkösd főünnepe, Évközi 10. hét 
 
Június 4-én, szombaton véget ért Licz Csaba Zsolt diakónus atya pasztorális gyakorlata plébániánkon. Köszönjük az ő szeretetteljes jelenlétét közöttünk, nagy ajándék volt plébániáinknak az elmúlt 10 hónap együttlét. Imádkozzunk a szentelés előtt álló diakónus atyáért. 
 
Ma délután 15 órakor, a Győri Nagyboldogasszony Székesegyházban szolgáltatja ki megyésfőpásztorunk 35 9. osztályos fiatalunk számára a bérmálás szentségét. Imádkozzunk a bérmálkozóinkért. 
 
Holnap, június 6-án, Pünkösdhétfőn 3 szentmise lesz templomunkban. Délelőtt 1/2 8 és 10 órakor, valamint este 6 órakor. 
 
Június 7-én, kedden este a szentmise után tartjuk az utolsó Biblia-órát. 
 
Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét, hogy szeptember 7-ig, szerdánként délután nem tartunk hivatalos órát az irodán. Hivatalos ügyintézésre a nyári időszakban — a nyári hivatali szünidő kivételével — hétköznaponként hétfőtől csütörtökig, délelőtt 9-12 óráig lesz lehetőség. Június 12-én, jövő vasárnap, Szentháromság ünnepén, a 3/4 9-kor kezdődő szentmisén lesz a hittanosgyermekek tanévzáró hálaadása, a Te Deum. A tanévzáró szentmise után szeretettel várjuk a gyermekeket, családokat a templomkertbe, szeretetvendégségre. Előre jelezzük, hogy június 19-én, vasárnap Úrnapia lesz. Az úrnapi körmenetet a hagyományos módon tartjuk meg az Erzsébet-ligetben. Kérjük az elsőáldozó gyermekeket, hogy jöjjenek el minél többen a körmenetre. Úrnapján a fél 12-es szentmise elmarad.
 
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!