Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2022.05.15.)

Húsvét 5. vasárnapja és hete 
 
Ezen a vasárnapon járulnak először szentáldozáshoz a Móra Ferenc, a Fekete István, valamint a Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola 3. osztályos hittanos gyermekei, Haraszti Levente hitoktatónk szentségfelkészítő csoportja, összesen 21 fő. A mai nappal befejeződnek az elsőáldozási szentmisék templomunkban. Örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy ebben az évben 75 kisgyermek járult templomunkban először a szentáldozáshoz. Imádkozzunk az elsőáldozó gyermekekért és szüleikért. 
 
Május 21-én, szombaton délután 4 órakor (16 órakor) szeretettel várjuk a templomba a Biblia csoport tagjait valamint azokat a testvéreket, akik rendszeresen részt szoktak venni a Lectio Divina imádság alkalmakon. Ezen a szombaton, Tájmel Antal atyával közösen, rendhagyó beszélgetés és együttlét keretében, egy külön meglepetésben szeretnénk részesíteni a Szentírást különösen is szerető testvéreinket. 
 
Előre jelezzük a testvéreknek, hogy május 23-án, hétfőn, Boldog Apor Vilmos püspök és vértanú emléknapja lesz. Ezen a hétfőn egész napos szentségimádás lesz templomunkban. Reggel 1/2 8-kor szentmisét mutatunk be a Szent Imre oltárnál, majd a szentmise után kihelyezzük az Oltáriszentséget, valamint Boldog Apor Vilmos püspök ing-ereklyéjét. Este 6 órakor a szentségeltétel után, ünnepi szentmisét mutatunk be templomszentelő püspökünk tiszteletére. 
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!