Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2022.01.30.)

Évközi 4. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten hétfőn Bosco Szent János áldozópap emléknapja, szerdán Urunk bemutatásának, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, csütörtökön Szent Balázs püspök és vértanú, szombaton pedig Szent Ágota szűz és vértanú emléknapja lesz.
 
Örömmel emlékeztetjük a kedves testvéreket, hétfőnként minden délután 15:00 órától 17:15-ig, (a Rózsafuzér imádság kezdetéig) csendes szentségimádási lehetőség van templomunkban a kihelyezett Oltáriszentség előtt. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit.
 
Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a szinódussal kapcsolatos kérdőívek kitöltésére január 31-ig van lehetőség. Holnapi nap után nem áll módunkban kitöltött kérdőívet elfogadni.
 
Február 2-án, szerdán este 6 órakor kezdődik az ünnepi szentmise gyertyaszentelési szertartással és körmenettel. Kérjük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjait, hogy az esti szentmise után segítsenek a templom karácsonyi díszítésének lebontásában, és a templom rendbetételében.
 
Február 3-án, csütörtökön az esti szentmise után a Szent Balázs püspök nevéhez kötődő torokáldásban részesítjük a testvéreket. Balázs áldásban lehet részesülni jövő vasárnap minden szentmise végén is.
 
Február 4-én, a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegek első csoportját.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy február 7-én, hétfőhöz egy hétre, az Ignatius koncertsorozat keretében Farsangi koncert lesz templomunkban. Közreműködik Soós Gábor orgonaművész, valamint a Collegium Musicum Jaurinense énekesei. Jegyek válthatók a Bencés Boltban és a hangverseny előtt egy órával a helyszínen.
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!