Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Szinódus kérdőív

Január 6-án, az este 6 órakor kezdődött szentmisén nyitottuk meg ünnepélyesen plébániánkon a szinodális utat, melynek idejét Ferenc pápa 2021-2023-ig határozta meg, és amelynek egyházmegyei szakasza 2022. március végéig tart.

Plébániánk közösségi életének megújítása érdekében állítottuk össze azt a kérdőívet, amely hét témakörben kéri a kedves testvérek segítségét, együttgondolkodását, visszajelzését e szinodális út első állomásaként. A kedves testvéreknek lehetőségük lesz január 31-ig kitölteni a kérdőíveket és erre bátorítunk is mindenkit plébániai közösségünkben.

A kérdőíveket megtalálják a templomban a padok mögötti asztalon, letölthetik honlapunkról vagy kitölthetik online.

A kitöltött kérdőíveket leadhatják a templomban az erre a célra kihelyezett ládába, vagy beszkennelve visszaküldhetik a plébánia e-mail címére, visszaküldhetik postai úton.

A kérdőívet pdf formátumban letölthetik innen

A képre kattintva online is kitölthetik a kérdőívet:

 

A beérkezett kérdőíveket január 31. után fogjuk kiértékelni munkatársainkkal, majd egy később megjelölt időpontban közös megbeszélési estét tartunk a templomban, hogy további teendőinket közösen fogalmazhassuk meg. Előre is köszönjük mindenki részvételét és építő szándékú hozzászólását a plébániánk közösségi életéhez.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!