Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.11.21.)

Évközi 34. vasárnap és hét
 
Ezen a vasárnapon Krisztusnak, a Mindenség Királyának főünnepe van.
 
Ezen a vasárnapon minden szentmisén a Karitász javára tartunk gyűjtést. A kedves testvérek nagylelkű adományaikkal Szent Erzsébet ünnepéhez kapcsolódva az egyház karitatív tevékenységét fogják támogatni, amiért előre is köszönetét mondunk.
 
Az előttünk álló héten, november 22-én, hétfőn Szent Cecília szűz és vértanú emléknapja, november 23-án, szerdán Dung-Lac Szent András és társai emléknapja lesz.
 
November 22-én, hétfőtől lehet szentmisét előjegyeztetni az irodán a 2022. évre. Szentmise szándék előjegyeztetésére december hónap végéig csak személyesen lesz lehetőség a hivatalos órákban.
 
November 27-én, szombaton este 3/4 6-kor tartjuk az első adventi gyertyagyújtást.
 
November 28-án, advent 1. vasárnapja lesz. Advent 1. vasárnapjával megkezdődik a 2021-2022-es „C” jelzésű liturgikus egyházi év. Ez annyit jelent, hogy vasárnapokon legtöbbször Szent Lukács könyvéből olvassuk fel az evangéliumot.
 
Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy november 29-én, hétfőtől az adventi szent idő minden hétköznapján reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék. Az esti szentmisék változatlanul 18 órakor kezdődnek.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!