Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.11.14.)

Évközi 33. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, november 19-én, pénteken Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe lesz.
 
Jövő vasárnap, november 21-én, minden szentmisén a Karitász javára tartunk gyűjtést.
 
November 20-án, szombaton szeretettel hívunk mindenkit a „Nádorváros Szíve, a Szent Imre Templom” kulturális rendezvénysorozatunk következő programjára, melynek során Tájmel Antal atya vezetésével Lectio Divina imádságra kerül sor. Elmélkedésünk alapjául a Teremtés könyvének egy részletét választottunk „Uram, ha kegyelmet találtam színed előtt, ne kerüld el szolgádat” címmel. (Ter 18,l-10a) A Lectio divina délután 16.30-kor kezdődik templomunkban. Szeretettel várunk mindenkit.
 
Kedves Testvérek!
Püspök atya kérését tolmácsolva és Vele egyetértve azzal a tiszteletteljes kéréssel fordulok elsősorban azokhoz a testvéreinkhez, akik különböző okokból eddig nem oltatták be magukat, éljenek a felkínált oltás lehetőségével. Tekintettel a koronavírus járvány egyre gyorsuló terjedésére minél hamarabb oltassák be magukat, mert ezzel nemcsak önmagukat, hanem a környezetükben élőket is védik, így ez keresztény kötelesség is.

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!