Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.09.26.)

Évközi 26. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten, szeptember 27-án, hétfőn, Páli Szent Vince áldozópap emléknapja, 29-én, szerdán Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok ünnepe, 30-án, csütörtökön pedig Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja lesz.
 
Október 1-jén, pénteken a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.
 
Október 3-án, vasárnap szeretettel hívunk mindenkit a „Nádorváros Szíve, a Szent Imre Templom” kulturális rendezvény sorozatunk következő programjára, melynek keretén belül Őszi Plébániai Napot tartunk Szent Ferenc emléknapjához kapcsolódva.
A plébániai napunkat délelőtt 3/4 9-kor tanévnyitó családi szentmisével kezdjük, a szokott módon a gyermekeknek szóló prédikációval. A szentmise végén egy újdonságként szeretnénk megáldani a gyermekek iskolatáskáit, tankönyveit és tanszereit. Kérjük, hogy aki megáldott iskolatáskával szeretne ezentúl iskolába járni, hozza el bátran jövő vasárnap a szentmisére a legjobban áldásra szoruló iskolai eszközeit. A szentmise után szeretettel hívunk szeretetvendégségre mindenkit a templom előkertjébe.
 
A családi nap a délelőtti programmal nem ér véget, ugyanis délután 15 órára hívunk kisállataitokkal együtt templomunk előkertjébe. Ekkor kerül sor egy rövid játékos feladatlap kitöltésére, amely templomunkról, Assisi Szent Ferencről, legkedvesebb háziállatainkról fog szólni. A legügyesebbek természetesen külön kis ajándékban részesülnek.
Ezt követően áldjuk meg házi kiskedvenceinket és kiskedvenceiteket a templom előtt. Szeretettel várjuk a családokat, plébániánk apraját és nagyját az együttlétre.
 
Október 4-én, hétfőtől megkezdődnek a plébániánkhoz tartozó óvodákban az ovis hittanok, a plébánián a szentségfelkészítési csoportok órái, a kedd esti bibliaórák, a szerdai schola-próbák, valamint a pénteki ifjúsági csoport együttlétei is.
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!