Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2021.06.27.)

Évközi 13. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten, június 28-án, hétfőn, Szent Iréneusz püspök és vértanú emléknapja, 29-én, kedden Szent Péter és Pál apostolok főünnepe, július 2-án, pénteken Szűz Mária látogatása Erzsébetnél, Sarlós Boldogasszony, szombaton pedig Szent Tamás apostol ünnepe lesz.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a nyári szabadságok miatt az iroda június 28-án, hétfőtől július 16-án, péntekig zárva lesz. Ebben az időben csak telefonon tartunk ügyeletet a hivatalos órákban, személyes ügyintézésre csak temetéssel kapcsolatosan van lehetőség előre egyeztetett időpont alapján. Megértésüket köszönjük. 

Július 4-én, vasárnap minden szentmisén úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtést tartunk, amellyel a katolikus egyház hívei a Szentszék kiadásainak karitatív tevékenységét támogatják. Nagylelkű adományaikat előre is köszönjük.

A Magyar Katolikus Püspöki Kar rendelkezése értelmében július 4-én, vasárnaptól nem kötelező a maszk viselése a templomban, de figyelemmel kell lenni továbbra is az esetlegesen még életben lévő járványügyi korlátozásokra. Ennek megfelelően a gyóntatószékben továbbra is használjuk a maszkot, illetve továbbra is kérjük a fertőtlenítőszerek használatát.  

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!