Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Hirdetés (2021.02.07.)

Évközi 5. vasárnap és hét
 
Ezen a hétvégén minden szentmise végén a Szent Balázs püspök és vértanú nevéhez kötődő torok-áldásban részesítjük a kedves testvéreket. Kérjük, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel, az áldásra lehetőleg családonként, esetleg kettesével, de mindenképpen a maszkot viselve jöjjenek ki az áldoztató rácshoz.
 
Az előttünk álló héten, február 10-én, szerdán, Szent Skolasztika szűz, 11-én, csütörtökön pedig a Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária emléknapja lesz.
 
Február 11-én, csütörtökön, az esti szentmisén a betegek szentségében részesítjük azokat a beteg vagy idős testvéreinket, akik a szentség felvételét kérik. A szentmise előtt délután 5 órától lesz szentgyónási lehetőség. Kérjük, hogy aki a betegek szentségét szeretné felvenni, legkésőbb február 11-én, csütörtök délig szíveskedjék nevét telefonon, vagy személyesen bejelenteni az irodán, a hivatalos órákban. Emlékeztetjük a kedves testvéreket, hogy a betegek szentségének méltó felvétele a megszentelő kegyelem állapotában lehetséges, ezért bátorítjuk szentmise előtt a szentgyónás elvégzésére a betegek szentséghez járulni kívánó híveket.
 

RSS feliratkozás

Kövessen bennünket!