Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.10.27.)

Évközi 30. vasárnap és hét
 
Az előttünk álló héten október 28-án, hétfőn Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepe, november 1-jén, pénteken Mindenszentek főünnepe, november 2-án, szombaton Halottak napja lesz.
 
Október 28-tól november 3-ig technikai okok miatt, valamint az ünnepek miatt az iroda zárva lesz. Ezen a héten, hétfőtől csütörtökig, délelőtt 9-12 óráig csak telefonon tartunk ügyeletet a plébánián. Temetési ügyintézés előre egyeztetett időpont alapján lesz a héten lehetséges. Megértésüket előre is köszönjük.
 
Október 31-én, csütörtökön a ministránsok lesznek a Rózsafüzér előimádkozói. A ministránsokat 17.00 óráig kérjük megérkezni a sekrestyében.
 
November 1-jén a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.
 
November 1-jén, pénteken, Mindenszentek napján templomunkban délelőtt 1/2 8 és 10 órakor, valamint este 6 órakor lesznek a szentmisék. Felhívjuk a kedves testvérek figyelmét arra, hogy Mindenszentek napja parancsolt ünnep, ezért a szentmisén való részvétel a vasárnapokhoz hasonlóan kötelező Az esti szentmise után közösen imádkozzuk a halottakért végzett Olvasmányos imaórát.
 
November 2-án, szombaton, Halottak napján, az altemplomban délelőtt 9 órakor, az urnakertben délután 4 órakor, a templomban pedig este 6 órakor várjuk a híveket a szentmisére. Az esti szentmise végén közösen imádkozzuk a lucernáriumot, az altemplomban és az urnakertben pedig a halottakért bemutatott szentmiséink végeztével megáldjuk a sír- és urnahelyeket.
 
Mindenszentek ünnepén és Halottak napján, csütörtökön és pénteken, az ünnepekre való tekintettel, az altemplom és az urnakert reggel 8 órától este 8 óráig lesz nyitva.